Παραγωγή βίντεο

Το ξέρατε ότι το 57% του online περιεχομένου στο internet είναι σε μορφή βίντεο; Ο λόγος είναι απλός: είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε το μήνυμα σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες κινηματογράφησης, βιντεοσκόπησης, παραγωγή βίντεο, διαφημιστικά σποτ, επεξηγηματικά βίντεο για κάθε είδους ανάγκες.

Computerman – Αεροβιντεοσκόπηση Demo Show reel 2018

Ένα οπτικοακουστικό ταξίδι φυσικής ομορφιάς μέσα από εναέριες προοπτικές που κόβουν την ανάσα. Ένα puzzle από ιστορίες συνανθρώπων μας με απίστευτο ψυχικό σθένος που εμπνέουν και μας διδάσκουν πως με υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Επιχειρηματικές δραστηριότητες από μια άλλη όψη της χώρας μας, μιας Ελλάδας που καινοτομεί και παράγει, μιας Ελλάδας που δεν φαίνεται όμως υπάρχει και πρέπει να αναδειχθεί.

Αεροβιντεοσκόπηση – Limneon Resort & Spa

Αεροφωτογράφηση & αεροβιντεοσκόπηση για την ξενοδοχειακή μονάδα Limneon Resort & Spa στην Καστοριά. Ένας συνδυασμός εναέριων και επίγειων λήψεων που αιχμαλωτίζουν την προσοχή του επισκέπτη μέσα από προοπτικές που μόνο ένα drone μπορεί να καταγράψει.

Παραγωγή Fashion Video για την εταιρεία Vito Ponti Furs

Video Campaign για την εταιρεία Vito Ponti για το 2019 με επίγειες και εναέριες λήψεις. Τα γυρίσματα του Fashion video shoot έγιναν στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Αεροκινηματογράφηση για το Hotel Proteas στη Θάσο

Απολαύστε την Θάσο μέσα από εναέριες λήψεις που κόβουν την ανάσα.

Παραγωγή διαφημιστικού βίντεο για το Cafe Bar Food DayDin

Γρήγορος ρυθμός, κοκτέιλ και γευστικές απολαύσεις