Κατασκευή Responsive Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Η εξέλιξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής δημιουργεί μεταβολή στις καταναλωτικές συνήθειες των πελατών. Το ηλεκτρονικό εμπόριο εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο. Μια επιχείρηση η οποία εμπορεύεται προϊόντα, για να παραμείνει ανταγωνιστική και βιώσιμη οφείλει πλέον να διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας φέρνει σε επαφή με περισσότερους πελάτες, έτσι μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων σας.

Υλοποιείτε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο

Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία η διαχείριση μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος γίνεται μια εύκολη διαδικασία. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Computerman για την εκμάθηση διαχείρισης της ιστοσελίδας σας και εξασφαλίστε πολύτιμο χρόνο για την επιχείρηση σας. Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες εκμάθησης διαχείρισης της ιστοσελίδας σας όσο αφορά το περιεχόμενο της, τις ενημερώσεις ασφαλείας την παραγγελιοληψία και τη βασική συντήρηση.

Responsive Design

Στις μέρες μας ο καθένας από εμάς έχει παραπάνω από μια ηλεκτρονική συσκευή τις οποίες χρησιμοποιεί για την περιήγηση του στο διαδίκτυο. Διατηρώντας μια σελίδα η οποία ανταποκρίνεται σε όλα τα μεγέθη οθονών το κλειδί για την επιτυχία. Η computerman ειδικεύετε στην κατασκευή ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς κινητές συσκευές και ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε μέγεθος οθόνης.

smartphone animation

Ήξερες ότι το 80% των χρηστών internet παγκοσμίως κατέχει smartphone;

Χρήση συσκευών για «internet surfing»

PC / Laptop
Smartphone
Tablet

Onpage Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης

Η μεταβολή στις καταναλωτικές συνήθειες σε συνδυασμό με του σύγχρονους ρυθμούς ζωής περιθωριοποίησε τους παλιούς τρόπους διαφήμισης. Ένα τηλεφωνικός κατάλογος θεωρείτε απαρχαιωμένη μέθοδος εύρεσης μιας επιχείρησης και οι καταναλωτές πλέον ψάχνουν για προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

 Διατηρώντας όμως απλά μια ιστοσελίδα είναι αρκετό;

Εάν δεν εμφανίζεστε στις μηχανές αναζήτησης τότε ενδεχομένως να χάνεται κάποιους πιθανούς πελάτες. Έτσι η computerman παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για SEO σε όλα της τα έργα ώστε οι καταναλωτές να βρίσκουν την επιχείρηση σας πρώτη στις αναζητήσεις τους.

Επίτευξη Στόχων
Ανάλυση & Παρακολούθηση
Ανάλυση Ανταγωνισμού
Ανάπτυξη Στρατηγικής

Αποκτήστε σήμερα ένα σύγχρονο

mobile friendly ηλεκτρονικό κατάστημα

Καλέστε μας σήμερα και αρχίστε τις πωλήσεις! Εναλλακτικά μπορείτε να μας αφήσετε μήνυμα στο chat κάτω δεξιά.

Project Planner

Αυτός είναι ο Project Planner: ο ευκολότερος τρόπος να περιγράψετε το project σας και να μας δώσετε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας.

Εύκολο με μόνο 3 βήματα!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας απαντήσουμε σύντομα με μια δωρεάν εκτίμηση έργου.

  Βήμα #1

  Μερικά βασικά στοιχεία

  Βήμα #2

  Για τι είδους project πρόκειται;

  Έμπνευση! Έχετε δει ιστοσελίδες, ή εφαρμογές που σας έχουν εμπνεύσει; Αν ναι, τότε γράψτε τις παρακάτω.

  Βήμα #3

  Προϋπολογισμός & Χρονικά Όρια

  Προϋπολογισμός

  Χρονικά Περιθώρια