Κατασκευή responsive ιστοσελίδας

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση! Στην εποχή που το διαδίκτυο είναι το κυρίαρχο μέσο ενημέρωσης και αναζήτησης προϊόντων ή υπηρεσιών εσείς θα παραμείνετε εκτός; Η computerman παρέχει εκπληκτικές λύσεις εξατομικευμένου σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, είναι φιλικές προς τον χρήστη με τεράστια ευελιξία και σταθερότητα. Στις επόμενες παραγράφους, θα σας ενημερώσουμε με απλά λόγια για το πόσο σημαντικό είναι να έχετε σωστά δομημένη διαδικτυακή προβολή.

Εταιρικές Responsive Ιστοσελίδες

Η αισθητική και η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας είναι τα κρίσιμα συστατικά για τη διαδικτυακή παρουσίαση της επιχείρησης. Με γνώμονα αυτά τα δύο συστατικά και τις απαιτήσεις σας σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε μοναδικά έργα για τους πελάτες μας.

Web Design

Responsive Design

Στις μέρες μας ο καθένας από εμάς έχει παραπάνω από μια ηλεκτρονική συσκευή τις οποίες χρησιμοποιεί για την περιήγηση του στο διαδίκτυο. Διατηρώντας μια σελίδα η οποία ανταποκρίνεται σε όλα τα μεγέθη οθονών το κλειδί για την επιτυχία. Η computerman ειδικεύετε στην κατασκευή ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς κινητές συσκευές και ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε μέγεθος οθόνης.

smartphone animation

Ήξερες ότι το 80% των χρηστών internet παγκοσμίως κατέχει smartphone;

Χρήση συσκευών για «internet surfing»

PC / Laptop
Smartphone
Tablet

Onpage Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης

Η μεταβολή στις καταναλωτικές συνήθειες σε συνδυασμό με του σύγχρονους ρυθμούς ζωής περιθωριοποίησε τους παλιούς τρόπους διαφήμισης. Ένα τηλεφωνικός κατάλογος θεωρείτε απαρχαιωμένη μέθοδος εύρεσης μιας επιχείρησης και οι καταναλωτές πλέον ψάχνουν για προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

 Διατηρώντας όμως απλά μια ιστοσελίδα είναι αρκετό;

Εάν δεν εμφανίζεστε στις μηχανές αναζήτησης τότε ενδεχομένως να χάνεται κάποιους πιθανούς πελάτες. Έτσι η computerman παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για SEO σε όλα της τα έργα ολόσωστε οι καταναλωτές να βρίσκουν την επιχείρηση σας πρώτη στις αναζητήσεις τους.

Επίτευξη Στόχων
Ανάλυση & Παρακολούθηση
Ανάλυση Ανταγωνισμού
Ανάπτυξη Στρατηγικής

Αποκτήστε σήμερα μια σύγχρονη

mobile friendly ιστοσελίδα

Εναλλακτικά μπορείτε να μας αφήσετε μήνυμα στο chat κάτω δεξιά

Project Planner

Αυτός είναι ο Project Planner: ο ευκολότερος τρόπος να περιγράψετε το project σας και να μας δώσετε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας.

Εύκολο με μόνο 3 βήματα!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας απαντήσουμε σύντομα με μια δωρεάν εκτίμηση έργου.

  Βήμα #1

  Μερικά βασικά στοιχεία

  Βήμα #2

  Για τι είδους project πρόκειται;

  Έμπνευση! Έχετε δει ιστοσελίδες, ή εφαρμογές που σας έχουν εμπνεύσει; Αν ναι, τότε γράψτε τις παρακάτω.

  Βήμα #3

  Προϋπολογισμός & Χρονικά Όρια

  Προϋπολογισμός

  Χρονικά Περιθώρια